Melyik iskolában lehet tanulni Televízióműsorgyártó szakasszisztensnek?
Figyelt kérdés
Érdekel engem ez a felsőfokú szakképzés, de a PTE-n és a BKF-en kívül egyet sem találtam, ahol van ilyen. Budapesten szeretnék tanulni, és a BKF-en nincs államilag támogatott. Valaki tudna segíteni? ( Ha valaki tanulja, leírná a véleményét?)#Televízióműsorgyártó-szakasszisztens
2012. dec. 3. 18:28
1/1 anonim válasza:
A felsőfokú szakképzések átalakulnak és felsőoktatás szakképzések lesznek, és valószínűleg a nevük is más lesz, mint ami eddig volt, szóval szerintem várj egy kicsit, és majd december közepén, amikor meghirdették az általános felvételi eljárást, akkor nézelődj, hogy hol milyen képzéseket hirdettek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!