Környezettan BSc diplomával jelentkezhetek Környezetmérnök MSc-re?
Sikerülhet a kreditátviteli bizottsággal annyi kreditet elfogadtattni, amennyi szükséges, hogy elkezdhessem? A természettudományos és gazdasági, humán ismeretek tuti meglennének, a szakmaival lennének gondok, de az előző kettőből a kötelező 30 elvileg meglehetne és akkor kiegészítő képzéssel elkezdhetném. Vagy nem?
Van valakinek tapasztalata, vagy hallottatok már ilyenről, hogy valaki így csinálta?
Ja... az államilag támogatott félévekre nem gondoltam. Én valószínűleg még egy BSs-t fogok végezni levelezőn KFC vagy Tesco mellett.
Mindegy, szóval bocsánat, erre tényleg nem gondoltam, már az állami dologra.
Én csak azért szólok, mert tényleg benne vagyok a dolgokban. A környezetmérnök szakról jót nem tudnék mondani és nem is nagyon hallani. Aki jót mond róla, vagy nincs benne a dolgokban, vagy ha benne van, MÉG naiv.
Ez azért már gáz. :/
De ő is buta, érdektelen vagy tényleg a képzés ilyen ratyi? :D
Újra itt vagyok. :D De ez az infó lehet előre lendít Téged, de komolyan.
Jöttek át környezettan BSc-ről, asszem 3 félév után környezetmérnök BSc-re páran hozzánk, és azt hiszem, már csak 1 évük van a diplomáig. Tavaly félévkor jöttek át. Szóval ilyen sok tárgyat elfogadtathattak, tulajdonképpen 7 félévet tanulnak, nem vesztettek évet.
Tehát elég nagy lehet az átfedés, ha ez így van, akkor nem szívnál sokat az MSc-n.
Ha még nézi valaki:
Amúgy ezzel az egésszel mentek valamire??
Bárkinek is sikerült mennie valamire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!