Ha valaki pszichológus szeretne lenni akkor elötte milyen iskolákat kell letennie? és azok nagyon kemények?
Valamelyik egyetem bölcsészkarán a pszichológia szakot kell elvégezni. Ezekeh a helyeken indítják:
Sajnos arra nem tudok válaszolni, hogy mennyire "kemény", biztos vannak különbségek az egyes intézmények között, de tanulni úgyis kell mindenhol.
-falcon-
egyezek az előttem szólóval.
valamelyik egyetem bölcsészkarán be kell fejezni a pszichológiát..aztán jön a gyakorlat.
mellesleg igen kemény,már a bejutás is,század pontok döntik el,ki lesz a befutó..nagyon nehéz,mivel rengetegen választják a pszichológiát,mert humán.
igazából én is az szeretnék lenni:)ezért tudok ennyit róla,meg olvass utána,én nap mint nap azt teszem!
Köszönöm a válaszokat:)
És befolyásolja ezt az egész tovább tanulást az általános iskolás eredmények?
nem.csak a középiskolában végzett átlag,meg szerintem a felvételi.
de ha mlg általános isolás vagy,akkor hagyd még,lesz még időd gondolkodni,viszont nekem már idén télen döntenem kell.szóval..
Érettségi számít.
Meg ha az a pontszámítás a kedvező akkor középisk. 3. 4. évvége.
Viszont ha végig kettes voltál, és érettségin domborítasz akkor is be lehet kerülni... + nyelvvizsga persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!