Melyiket válasszam, kövesem álmaimat?
Figyelt kérdés
Kiskoromtól kezdve matematikus (esetleg fizikus bár ez nem annyira biztos) akarnák lenni és természetesen jól is megy. Általános iskolába és most középiskolába is spec. matekos vagyok. De anyám azt akarja, hogy orvos vagy biológus legyek, mert ő nem lehetett az. Mindig azt mondja, hogy a biológiába több a jövő, illetve egészségüggyel foglalkozó ember mindig kelleni fog. Melyik szak éri meg akkor matek vagy biosz?2012. nov. 27. 16:07
1/7 anonim válasza:
Hát mindenképpen a biosz éri meg jobban. DE ha téged a matek érdekel akkor ne hagyd hogy anyád rád kényszeritse az ő álmát. ebből szoktak születni a 12 éves modellek....
De az egy másik történet :D
Amúgy ha egyáltalán nem érdekel a biosz akkor meg ne válaszd azt, mert csak egy szenvedés lesz az egyetem, lehet nem is sikerül, elb*szod az állami féléveidet stb.
2/7 anonim válasza:
Ne menj oda, én is oda mentem, amiben Apám szerint a jövő (nem, semmi jövő nincs abban!!). Igazából magamtól mentem, ő csak azért ajánlotta, mert kérdeztem. De most nem enged újrafelvételizni, nem tudom, mi lesz... Amit tanulni fogok, attól rosszul vagyok + biztos a diplomás munkanélküliség!!
3/7 anonim válasza:
Második: Mi az hogy nem enged újrafelvételizni? Hány éves vagy?
4/7 anonim válasza:
Egyértelműen matek.. Abból semmi jó nincsen ha édesanyád álmait akarod véghezvinni.. hidd el matematikusokra is szükség lesz ;) Egyébként melyik egyetemre szeretnél menni?:)
5/7 A kérdező kommentje:
Ha végre kapok szülői támogatás BME vagy ELTE, hanem akkor beérem a DE-vel is.
2012. nov. 29. 19:02
6/7 anonim válasza:
Sok sikert hozzá!:) Én a BME ajánlom:) De 2.-nak én szegedet ajánlanám mivel most épül ott a lézer és lehet könnyebb lenne lehelyezkedni főleg hogy odaközvetítenek majd gyakorlatra.:)
7/7 anonim válasza:
Köszönöm, hogy velem is foglalkoztok! :)
20 éves, de azt hiszem, vannak dolgok, amik nem életkorfüggők. Ilyenkor jó lenne, ha különélnénk.
Amúgy Kérdező, ugye Nálatok is az van, hogy rögtön megy az ordítás, egy érvet se ért meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!