Melyik szakot válasszam?

Figyelt kérdés
Szeretnék alapszakra jelentkezni Gyulára Ápolás és betegellátás alapszakra(BSc) (ápoló) és Szociális munka alapszakra (BSc). Nem tudom, hogy melyiket válasszam. Igazából az érdekel a legjobban, hogy ha ezekből szereznék egy diplomát akkor mekkora az esélye, hogy én munkát találok? Persze ez azért eléggé megjósolhatatlan, de én szimpla véleményekre is kíváncsi vagyok. Megéri elkezdeni? Köszönöm a válaszokat!

#főiskola #továbbtannulás
2012. nov. 25. 20:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Milyen érettségieid vannak?
2012. nov. 25. 20:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Közepes lett mind kivéve az angolt, mert az 4-es. Biosz érettségit nem tettem, mert erdetileg nem ebben a szakirányban gondolkoztam, mert egy 2éves felsőfokú képzést végzek jelenleg, és ahhoz nem kellett a biológia.
2012. nov. 25. 21:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát azt kell hogy mondjam hogy Gyula nagyon rossz választás!Menj a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Karának a szociális munka szakára vagy pedig az ápolás és betegellátás-ápoló szakirányára! Sokkal színvonalasabb suli mint a Szent István Egyetem és a gyakorlat hely is 100-szor jobb mint Csabán vagy Gyulán!
2012. nov. 25. 21:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor szociális munkára menj ott viheted az idegennyelvet mint érettségi tárgyat, de ápolóira nem. szociális munkánál: magyar vagy matematika,vagy társadalomismeret, vagy töri, vagy idegennyelv

ápoló: biosz vagy fizika vagy info vagy kémia vagy magyar vagy szakmai előkészítő tárgy

2012. nov. 25. 21:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért abba is gondolj bele hogy nem véletlenül lettek közepesek az érettségieid.
2012. nov. 28. 15:16
 6/6 A kérdező kommentje:
A gond az, hogy anyagi okokból nem tudok Szegedre menni, ezért Gyulát kell válasszam. Májusba újra fogok érettségizni két tantárgyból, ezzel fel tudom emelni a százalékomat remélhetőleg. Köszönöm szépen a válaszokat.
2012. nov. 28. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!