Hogyha az érdekel, hogy hogyan működik, épül fel egy cég, vállalat, kórház, egészségügyi létesítmény akkor milyen suliba kellne járnom?

Figyelt kérdés
Szervezeti felépítése, üzemeltetése stb...
2012. nov. 22. 12:21
 1/9 anonim ***** válasza:

Konkrétan ilyen iskoláról nem tudok, de a közgazdaságtani és a jogi egyetemeken is foglalkoznak ilyesmivel.

Sőt, ha még a középiskola-választás előtt állsz, akkor a közgazdaságtani szakközépiskola is megfelelő alap.

2012. nov. 22. 12:36
 2/9 anonim ***** válasza:

Valamilyen menedzsment, irányítási, vezetői képzés lenne jó. Ezek valóban a gazdasági képzéseken szoktak megjelenni, azon belül majd lehet valami menedzsment irányba szakosodni.

Pl:

[link]

2012. nov. 22. 12:59
 3/9 anonim ***** válasza:
gazdálkodás és menedzsment szak vállalkozás szakiránya ami leginkább ezzel foglalkozik.
2012. nov. 22. 14:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Gazdasági szakközép már megvan ;)
2012. nov. 22. 15:07
 5/9 anonim ***** válasza:

A gazd.-men inkább a profitorientált vállalatokra koncentrál, de te írtál pár nem profitorientáltat is.

Azzal inkább a közszolgálati foglalkozik ha jól tudom.

2012. nov. 22. 15:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Közszolgálatira nem mennék. A gazdálkodási és menedzsment szakon gondolkodtam én is, csak nem voltam benne biztos, hogy az megfelelő lenne e vagy sem.
2012. nov. 22. 15:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is gazd-menes vagyok, nem azért mondtam, jó szak ez is, sokfelé van lehetőség fejlődni szakosodni, sok mesterképzésre elfogadják teljes kreditérték beszámítással.

Csak láttam, hogy kórház meg stb. és azt hittem inkább a nonprofit vállalatok érdekelnek.

2012. nov. 22. 15:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha van még kérdésed írj nyugodtan amúgy. Én is oda megyek jövőre.
2012. nov. 22. 15:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, tényleg segítettetek! :)
2012. nov. 22. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!