Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen egészségügyi szakokat...

Milyen egészségügyi szakokat javasoltok? (lent)

Figyelt kérdés

Szeretnék menni egyetemre vagy főiskolára egészségügyi szakra, de nem tudom még pontosan mit is szeretnék. Bioszból nem szeretnék érettségizni, mert nem menne, helyette választanám az infót. A másik választottam az angol nyelv lenne, emelt szinten. Gondoltam a védőnőire, képalkotóra de ezekhez a biológia szükséges. E mellett egészségügyi szervezőre, esetleg élelmiszer mérnökire gondoltam. Mivel nem működik a felvi.hu ezért nem tudom megnézni a követelményeket, ami megnehezíti a dolgomat.

Van más ötlete valakinek, hogy mi lehetnék még? Ahol mellőzhetem a biológiából való érettségizést.

Köszönöm előre is!

2012. nov. 13. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:

" Bioszból nem szeretnék érettségizni, mert nem menne"

És szerinted eü szakon nincs semmi biológia, mi?

2012. nov. 13. 20:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy a biológia elengedhetetlen eü szakon... De nem feltétel mindenhol hogy érettségi is kell belőle. A kérdésem erre irányult. HA eü-vel akarok foglalkozni nyilván bioszt is fogok tanulni.
2012. nov. 13. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt írtad, hogy nem menne. Ha már egy közép biosz érettségi nem menne, akkor az eü szakon miért menne a biosz?
2012. nov. 13. 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Orvosira, egészségügyi karra: érettségi követelmények: biológia v fizika v informatika v kémia v magyar v szakmai előkészítő tárgy

Kivéve: egészségügyi szervező és a szociális munka ahol az igegennyelvet elfogadják

2012. nov. 13. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:
idegennyelvet bocsi :)
2012. nov. 13. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!