Milyen egészségügyi szakokat javasoltok? (lent)
Szeretnék menni egyetemre vagy főiskolára egészségügyi szakra, de nem tudom még pontosan mit is szeretnék. Bioszból nem szeretnék érettségizni, mert nem menne, helyette választanám az infót. A másik választottam az angol nyelv lenne, emelt szinten. Gondoltam a védőnőire, képalkotóra de ezekhez a biológia szükséges. E mellett egészségügyi szervezőre, esetleg élelmiszer mérnökire gondoltam. Mivel nem működik a felvi.hu ezért nem tudom megnézni a követelményeket, ami megnehezíti a dolgomat.
Van más ötlete valakinek, hogy mi lehetnék még? Ahol mellőzhetem a biológiából való érettségizést.
Köszönöm előre is!
" Bioszból nem szeretnék érettségizni, mert nem menne"
És szerinted eü szakon nincs semmi biológia, mi?
Orvosira, egészségügyi karra: érettségi követelmények: biológia v fizika v informatika v kémia v magyar v szakmai előkészítő tárgy
Kivéve: egészségügyi szervező és a szociális munka ahol az igegennyelvet elfogadják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!