Gépészmérnök szeretnék lenni!? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Elöszőr is szólók még csak 13 éves vagyok,de nagyon érdekel ez a szakma.Leszeretném tenni a FElsőfokú Gépészmérnöki végzetséget.
Kérdésem:-8.Ált. után hova menjenk ? (Pl.:szakközép,gimnázium)A válaszokat előr is KÖSZÖNÖM SZÉPEN.
2012. nov. 20. 22:09
1/6 anonim válasza:
Valamilyen gépész szakközép lenne célszerű, előnnyel indulnál a gimihez képest.
2/6 anonim válasza:
szakközép egyértelmű de attól függ milyen téren akarsz a gépészmérnökin belül elhelyezkedni egyrészt másrészt szakközépben elég gyér a matek oktatás úgyhogy arra gondolj jó hamar előre h vmi tanárt szerzel mert azzal viszont sokat szívhatsz
3/6 anonim válasza:
egy olyan szakközepet érdemes választani, ahol erős a matek és fizika oktatás (+ha jót akarsz magadnak, vmi normális nyelvtudást összeszedsz az egyetemig, de azt lehet külön tanárral is).
4/6 anonim válasza:
én most végzek a bme-n és szerintem nagyon jól döntöttél. Én a helyedben valami olyan helyre mennék, ahol nagyon erős az idegen nyelvi képzés. Az erős matek és fizika tudás is nagyon fontos, tehát ennek tükrében válassz. Az angolt nagyon jól tanuld meg és egy másik nyelvet is (pl német), ez legyen a legfontosabb, aztán a többi!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Nekem is a szakközépet mondták és 50 Km-en belül van is egy.(Békéscsaba,GÉSZI)Valószínüleg ide megyek először.
+Kérdés:Szakközép után mi jönne?Bme?
2012. nov. 21. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!