Levelező tagozaton is jár rendesen diák és és családi pótlék/árvasági?
Én is így tudtam. Egyik suli honlapján láttam, aztán kicsit bezavart a dolog.
LEVELEZŐ TAGOZAT
KORHATÁR: NINCS
KEDVEZMÉNYEK: családi pótlék, diákigazolvány, a felsőfokú képzéseknél 40 év alatt kedvezményes állami diákhitel, amelynek összege jelenleg 200 ezer Ft / félév.
Levelező tagozaton valamennyi diák hozzájárulást fizet, amelynek összege : 9 ezer Ft / hó ( 45 ezer Ft / félév)
TANÍTÁSI NAPOK: Budapesten, Székesfehérvárott és Pécsett is működik levelező tagozat.
Félévente összesen hat alkalommal szombati napokon, 9.00-16.00. A szombati tanítási napokról a diákok a tanév elején értesítést kapnak. A tanítási napok meghatározásánál figyelembe vesszük az ünnepnapokat. A hat tanítási napon felül két szombati nappal kell számolni, amikor a féléves kollokviumok zajlanak.
Ezt a mondatomat elírtam:
"Ezzel lakhely és iskola között lehet 50%-os kedvezménnyel buszozni a helyközi és távolsági járatokon (busz, vonat)."
Szóval 50% kedvezménnyel lehet utazni lakhely és iskola között, távolsági, helyközi busszal vagy vonattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!