Mit tudtok mondani a Műszaki Menedzser alapszakról?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek?
Tapasztalatok?
2012. nov. 16. 20:36
1/8 anonim válasza:
Akit ismerek, hogy megcsinálta, elhelyezkedett vele, de rájött, hogy ő nem is ezt a munkát akarta csinálni. Most éppen az újabb diplomáját szerzi.
2/8 anonim válasza:
Ahová én jártam, ott büfészaknak hívják. Diplomaosztón (műszaki kar) a dékán külön kihangsúlyozta, hogy a mai napon mérnököket és műszaki menedzsereket avatunk.
Persze ennek ellenére jól el lehet vele helyezkedni és jól is lehet vele keresni (több ilyen végzettségű kollégám is van) csak jól kell eladnod magad.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. : )
2012. nov. 16. 21:34
4/8 anonim válasza:
Nézd... A jövő félévben végzek ezen a szakon és egy mellette egy gépészmérnökit is elvégzek. Semmi jót nem tudok mondani róla. Egy személyiségfejlesztő-tréning többet ér ennél! Hazudni tanítanak itt mindenkit és egy szélhámos-képzés az egész. Akik idejárnak azok vagy nagyon jól hazudnak és egy gerinctelen férgek vagy arra sem képesek, hogy egy magyar mondatot megfogalmazzanak vagy két számot összeadjanak. Olyan alacsonyak a követelmények, hogy az érettségiért többet kell tanulnod mint ezért a szakért.
5/8 anonim válasza:
Még jó,hogy külön kihangsúlyozta,hogy mérnököket és műszaki menedzsereket!Mivel az nem mérnöki szak.Ne keverjük már össze...
6/8 anonim válasza:
Kedves 21-34es. Már ne haragudj, de szerintem te semmit nem tudsz a műszaki menedzser szakról. Én a Pannon Egyetemre járok ilyen szakra, ugyanolyan követelmények vannak mint a mérnököknek, 60% fölött 2es, és tele van beugrókkal. És itt nem hazudni tanítanak minket, nem tudom ezt honnan veszed. De látszik az inteligenciádon, hogy semmit nem tudsz a szakról és itt szapulod. De igazad van, egy ember akkor ér valamit, ha már mérnök és kib*szott okos....
7/8 anonim válasza:
És igen lehet h nálatok ilyen a képzés, vagy csak te állsz így hozzá....
8/8 anonim válasza:
ja ééértem, tehát csak mérnöknek informatikusnak stb tanuljon az ember, nem annak ami valójában érdekli. Aki nagyon szeretne pl mérnök lenni, de semmmi érzéke hozzá, és netalántán el is végzi, világ életében úgy fogja érezni, szar melóhelye van, még ha meg is fizetik, mert nem szereti amit csinál. Szerintem akármilyen szakot is válasszon valaki, ha igazán szereti és tényleg érteni is fog hozzá, az megtalálja a neki megfelelő munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!