Hogy lehet valaki település és közlekedéstervező mérnök? Mi az alapszakja, illetve melyik alapszakról lehet ilyen msc-re továbbmenni, ha több ilyen is van? BME-n van ilyen ugye?
Figyelt kérdés
Köszi! :)2012. nov. 7. 16:17
1/2 grofuram válasza:
Nem akarok butaságot mondani de talán ebből már ki tudsz majd indulni. Szóval én a SZTE TTIK-ra gondoltam hogy esetleg ott egy földrajz alapszak kellene, de nem biztos, én oda Terület - és térségfejlesztői tervekkel jelentkeztem.
2/2 A kérdező kommentje:
Ez szerintem nem így van. Ha jól tudom, akkor közlekedési mérnök, építészmérnök vagy ilyesmi kell hozzá. a kérdésem az hogy pontosan melyik, illetve hogy melyikkel érdemesebb kezdeni?
2012. nov. 7. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!