Ma Magyarországon milyen szakmát érdemes elsajátítani? Amivel könnyen, és jól fizető álláshoz juthatok?
Könnyen? Akkor a villamos- és gépészmérnököt nem mondom. Meg a kőművest sem.
Ha lány vagy, rúdtáncolj, ha férfi, gyűjts fémhulladékot. Ha ügyes vagy, és nem ijedsz meg a konkurenciától, ezekkel annyit kereshetsz, mint egy jobb fejlesztőmérnök.
Esetleg lehetsz még villanyszerelő, hidegburkoló, stb. De a szakma kevés, élelmesnek is kell lenni hozzá.
Ha sokat akarsz keresni, valamit le kell tenni az asztalra.
Vagy tudás, tapasztalat kell, vagy pedig pofátlanság és vastag arcbőr. Vagy tanulsz, vagy bevállalsz olyan dolgokat, amit más nem vállal.
(Ld.: mérnök vs. celeb. :))
" orvosi meg a jó fizetés? "
A gyógyszerész, állatorvos, fogorvos is orvosi képzésre jár, és jól keresnek.
utolsó
igazad van, ők tényleg jól keresnek
én konkrétan az általános orvosis orvosokra gondoltam
Köszi a válaszokat, de én elsősorban inkább valamilyen szakmunkára gondoltam.
Sokan ajánlották a cnc marós képzést.
CNC-hez jó gyakorlat, kell szinte minden jó helyre, meg érettségi
Én a hegesztőt javaslom, minősítésekkel, azzal jobban el tudsz boldogulni, és számolni sem kell észvesztően, mint a CNC-ben
11:57
azokat se kell félteni, nálunk vagy egy csaj, 1 éve végzett orvosin, anatómiát tanít, és 4k nettót kap óránként a cégtől, csak azért hogy beszél 6 órán keresztül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!