Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van-e lehetőség 53 évesen...

Van-e lehetőség 53 évesen óvónői diplomát szerezni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 00:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, 53 évesen még nem a nyugdíjas évekre és az unokák pesztrálására készül a kérdező, hiszen a nyugdíjkorhatárt éppen mostanában emelték fel 65 évre, vagyis szerintem a következő 12 évet még munkában szeretné tölteni.

Egyébként úgy vélem, hogy ha tanulni akar, akkor feltétlenül tegye is meg és ne hallgasson azokra, akik el akarják tántorítani. És biztos vagyok abban is, hogy az intézmények szívesen alkalmaznak egy élettapasztalattal rendelkező óvodapedagógust, aki szívesen foglalkozik a gyermekekkel, mint a frissen végzetteket, akik gyereket közelről még csak könyvből láttak. Én biztatom, tanuljon, vágjon bele, csak nyerhet vele! Sikerülni fog!

2009. aug. 14. 01:34
 12/20 anonim ***** válasza:
65%
Épp tegnap gondoltam, hogy majd később lakásóvodát nyitok, és kezdtem aggódni, hogy nem diplomázhatnék. Kösz a kérdést.
2009. aug. 14. 08:04
 13/20 anonim ***** válasza:
46%
Sok óvónőnek középiskolai oklevele van, mert régebben középszinten is képeztek. Csak a kíváncsiskodóknak írom. Viszont el tudom képzelni, hogy a vezetőnek pl. előírás a diploma.
2009. aug. 14. 08:05
 14/20 anonim ***** válasza:
80%
Tévedés! Minden óvónőnek kötelező már a felsőfokú végzettség, akármikor érettségizett. Szóval nincsenek középfokú végzettségű óvónők. Az óvodavezetői álláshoz pedig már kötelező a vezetőképző megléte!
2009. aug. 14. 08:50
 15/20 anonim ***** válasza:
18%
Miért van az, hogy valaki kérdez valamit és azután arra nem képes, hogy megköszönje a válaszokat? Pedig -szeintem -értelmes válaszok születtek.
2009. aug. 15. 09:24
 16/20 anonim ***** válasza:
65%

Azért, mert ez nem beszélgető oldal, hanem kérdések és válaszok egzekt gyűjteménye - kéne legyen. Mi itt éppen szabályt szegünk, mert társalgunk. Ha beszélgetni szeretnél, keresd fel valamelyik fórumot. Nagyon helyes, hogy nem a kérdező válaszolgat. Egy kérdés - egy válasz. Esetleg 3-4, ha összetettebb. Nem ismerkedő oldal.

És nem is a kérdező élettörténetét van hivatva rögzíteni az örökkévalóságnak.

Itt lesz ez a _ gyakori _ kérdés, ha bárki ezután felteszi, összegyűjtave kapja a válaszokat. Ha társaságra vágysz, nagyon jó oldalak vannak arra. De tudnám javasolni, hogy menj le a kocsmába, vagy a piacra, ezerszer többet ér. Bocs a kiszólásért.

2009. aug. 15. 10:46
 17/20 anonim ***** válasza:
Persze :) Nincs korhoz kötve :)
2009. aug. 15. 11:00
 18/20 A kérdező kommentje:
Megelőztél a dorgálással! Mentségemre szolgáljon, hogy a cicámnak született 2 kiscicája, de nem tudja szoptatni, így én etetem őket 2óránkét, éjjel-nappal. Valamikor hajnalban el kezdtem írni, de belealudtam. BOCS mindenkitől, mert tényleg szuper válaszokat kaptam és már fel is vettem a kapcsolatot a soproni egyetemmel. Mehet a dolog, még államilag finanszírozzák is, mivel még nincs felsőfokú végzettségem! Juhéjj!
2009. aug. 15. 11:19
 19/20 A kérdező kommentje:
Nehéz mindenkinek megfelelni! :-)
2009. aug. 15. 11:23
 20/20 anonim ***** válasza:
Bocsi, de nem beszélgetni akarok, csak válaszoltam egy kérdésre. Nekem evidens, hogy ha válaszolnak egy kérdésemre, akkor megköszönöm. Ezen az oldalon is így tettem minden kérdésemre adott válasznál. Neked lehet, hogy ez nem természetes. Intelligencia kérdése. Nem járok kocsmába, a piacra sem beszélgetni megyek. Vannak családtagjaim, barátaim, akikkel ezt megtehetem. A kérdezőnek: bocsi, üdvözlöm a kiscicákat!
2009. aug. 15. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!