Megbántad ha otthagytad a főiskolát vagy egyetemet?
21 vagyok, egyelőre egy ember jut eszembe, aki abbahagyta az egyetemet.
Építészmérnökre járt, nem osztatlanra, ezért ahhoz, hogy olyan építész legyen, amilyen szeretne lenni, ahhoz vagy osztatlanra kellett volna mennie, vagy mesterképzést csinálnia, de előrevetítve úgy ítélte meg, hogy túl sokat kell tanulni, illetve néhány durvább tárgyból (statika, mechanika) többször is meghúzták, így úgy döntött, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
Műszaki képzésről mentem át bölcsészre, itt ugyan diplomáztam de nagyon megbántam, azzal sokkal többre vittem volna.
Nem voltam rossz tanuló sem, átlagos az évfolyamon - BME-n félévente 2-4 tárgyismétlés ami ott normális, csak a családom b@sztatott, hogy ez mennyire szégyen, hogy a kislányuk bukik és menjek el onnan máshová ahol kitűnő lehetek. Meg amúgy is lányok nem valók mérnöknek a koszba-porba, valami kedves kis gondolkozós-kutatós-emberközeli szak milyen szép lenne.
Hát mentem, ez könnyebb volt, nem kellett annyit szopni, lediplomáztam, de minek... most meg már csak fizetősön tudnám a másikat folytatni, de nagyon drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!