Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Megbántad ha otthagytad a...

Megbántad ha otthagytad a főiskolát vagy egyetemet?

Figyelt kérdés
Kérdésem hogy megbántad-e hogy oklevél megszerzése nélkül ott hagytad a felsőoktatást? Miért hagytad ott? Másban láttad a jövőt, vagy anyagiak miatt? Köszönöm

2012. nov. 11. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:

21 vagyok, egyelőre egy ember jut eszembe, aki abbahagyta az egyetemet.

Építészmérnökre járt, nem osztatlanra, ezért ahhoz, hogy olyan építész legyen, amilyen szeretne lenni, ahhoz vagy osztatlanra kellett volna mennie, vagy mesterképzést csinálnia, de előrevetítve úgy ítélte meg, hogy túl sokat kell tanulni, illetve néhány durvább tárgyból (statika, mechanika) többször is meghúzták, így úgy döntött, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni.

2012. nov. 11. 20:35
 2/5 anonim ***** válasza:
65%

Műszaki képzésről mentem át bölcsészre, itt ugyan diplomáztam de nagyon megbántam, azzal sokkal többre vittem volna.

Nem voltam rossz tanuló sem, átlagos az évfolyamon - BME-n félévente 2-4 tárgyismétlés ami ott normális, csak a családom b@sztatott, hogy ez mennyire szégyen, hogy a kislányuk bukik és menjek el onnan máshová ahol kitűnő lehetek. Meg amúgy is lányok nem valók mérnöknek a koszba-porba, valami kedves kis gondolkozós-kutatós-emberközeli szak milyen szép lenne.

Hát mentem, ez könnyebb volt, nem kellett annyit szopni, lediplomáztam, de minek... most meg már csak fizetősön tudnám a másikat folytatni, de nagyon drága.

2012. nov. 11. 20:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Én 2 év után hagytam abba az orvosit. 17 éves voltam amikor felvettek, nem tudtam mire vállalkozok. Most BME-n tanulok, nem bántam meg. Könnyebben megy, kevesebb stresszel és felelősséggel jár és igazából érdekel is amit tanulok.
2012. nov. 11. 21:30
 4/5 anonim válasza:
otthagytam a proginfót. fél év után. nem bánom. most számvitel fsz-re járok, megbántam...számvitel bsc kellett volna...de ezt már végig csinálom valahogy...
2012. nov. 11. 23:39
 5/5 anonim ***** válasza:
én vegyészmérnökiről mentem át 1 év után matek bsc-re. most már végzős vagyok itt, de rájöttem, hogy nagy baromság volt. sajnos amiket itt tanultunk, azért nekem senki sem fog pénzt fizetni, hogy én azt tudom. mesterképzés nincs ahova én járok, elköltözni meg más indokok miatt nem tudok. esetleg csinálhatnék még egy bsc-t, de az meg már fizetős lenne. szóval becumiztam a bránert...
2012. nov. 12. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!