Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » OKJ mellett lehet még levelező...

OKJ mellett lehet még levelezőn fősulit/egyetemet csinálni?

Figyelt kérdés

Szakácsnak készülök, vagyis most fogok érettségizni és utána megyek szakács képzésre, 2 évesre. Mivel későn jöttem rá, hogy szakács akarok lenni, ezért nem mentem át 10. után szakra és utolsó évre már nem akartam itt hagyni a sulit. Ezért most leérettségizek és csak utána megyek szakácsnak.

Viszont nem akarom, hogy felesleges legyen az érettségim, ezért gondoltam elmennék egy levelezős fősulira, 3 éves alapképzésre és lehet, hogy későbbiekben mennék mesterképzésre is.

Szóval OKJ nappalin és főiskola levelezősön mehet egyszerre, ill. levelezősön van államilag támogatott szak?

Felvin néztem, de nem adott ki.

2012. nov. 4. 15:28
 1/3 A kérdező kommentje:
*semmit
2012. nov. 4. 15:29
 2/3 anonim ***** válasza:
inkább elsőnek csináld meg a szakács vizsgát,és utána jelentkezz fősulira,akár OKJ-ra (mert felsőfok és támogatott,azaz magasabb szint mit a sima OKJ) vagy alapszakra.egyszerre nem valószínű hogy lehet.
2012. nov. 4. 15:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Hogy lehet-e okjval együtt csinálni azt nem tudom, de van államilag támogatott levelezős szak. A felvi.hun most a keresztféléves képzések vannak, azért nem adja most ki őket.
2012. nov. 4. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!