Nem tudom, mit tegyek. Miért nem érdekel egyik sikerszakma sem. (? )
Építésznek tanulok tovább elméletileg, bár még van másfél évem az egyetemig. Az utóbbi fél évben viszont rádöbbentem, hogy abszolút nem érdekel, és inkább valamilyen művészeti ágon szeretnék továbbtanulni. Érdekel a textiltervezés, az írás, a belsőépítészet, de nem tudom eldönteni, mi legyek.
Ráadásul az egész családom neves egyetemeken tanult (a mostani nevelőapám a Trinity College-be járt), és tőlem is elvárják, hogy bekerüljek. Kitűnő vagyok ugyan, mindenből színötös, de akkor sem érzem magam elég rátermettnek, hiszen ott nálam sokkal okosabb emberek tanulnak. Természetesen be szeretnék kerülni oda, de művészeti pályára... nem tudom, mit tegyek!
Túl jómódú XD
Oké, akkor nem fognak fogyni az állami féléveid, de szarul fogod érezni magad, és még rosszabb vagy inkább úgy mondom hogy rossz lesz az életed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!