A hatvani Bajza József gimnáziumról vélemények?
Sziasztok! 8.os vagyok és megfordult a fejemben ez az iskola..A tapasztalatok,véleményekre lennék kíváncsi.
Nagy a hajtás? Milyenek a tanárok,diákok viselkedése? Könnyen beleht illeszkedni? 4-5 évvégi jegyekkel(1 db 3-as) belehet jutni? Érdemes ide járni? Vagy próbáljak meg inkább egy másik iskolát a környéken? Ha igen,akkor melyiket?
Előre is köszönöm a segítséget!:) 14/L
Őszintén szólva én nem annyira ajánlom azt az iskolát. Nem igazán kemény.
Én továbbtanuláskor megjelöltem a Bajzát is, 70%-os központim lett és a jegyekből max. pontot vittem, és az első ötben benne voltam a rangsornál, szóval nem kell nagy tudás a bejutáshoz.
De elsőnek én a Berzét jelöltem meg, ott is tanulok már 3. éve. :))
Ha tényleg tanulni akarsz, és az a célod, hogy minél jobb egyetemre juss be, akkor szerintem a Berzét válaszd. Vannak a megyében jobb gimnáziumok is, de én is azért mentem oda, mert ez viszonylag közel van.
Miből lettél 4-es illetve 3-as? Mert ha ilyen fő tantárgyakból, hogy matek stb., akkor szerintem egy gyengébb gimnáziumot nézz, mert a 8-os jegyeid csak lejjebb fognak menni úgyis egy erősebb gimnáziumban.
Egyébként hová valósi vagy?
Nem értek egyet az előző hozzászólóval.Jelenleg másodéves bajzás vagyok matek és természettudományos tagozaton.Épp igazgató váltáskor kerültem az iskolába.Volt diákoktól és már akkori végzősök szájából hallottam mennyire nem tetszik nekik a váltás mert ahogy előző hozzászóló is írta eddig nagyon laza volt az iskola és nem bírják ezt a gyors szigort.
Nekem szerencsére ez túlzottan nem tűnt fel mivel nem tapasztaltam az előző igazgatók intézkedéseinek erősségét.
Jelen pillanatban hogy a te kérdéseidre is válaszoljak: a hajtás tőled függ mennyire elviselhető de mindenképp tedd oda magad,ne lustulj mert megjárod.Tanárok igen kedvelhetőek és szeretetteljesek.Nagyon kevés a kivétel.
Diákok is normálisak.Könnyen belehet illeszkedni,igen
Ahogy az előző válaszadó is írta fontos miből van 3-od sokat számít.
Teljes mértékben megéri főleg ha számodra ez közelebb van mint a Berze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!