Kecskeméti Katona József gimnáziumról mondanátok valamit?
Egyáltalán nem olyan erős...inkább a neve nagy..
van pár tanár , aki szeret keménykedni, ha őket kifogod, akkor viszont köpni nyelni nem fogsz tudni.
Egyáltalán nem jó iskola...Nagyon erősen jobboldali minden tanár a történelem órákat például sok esetben nyílt politikai népbutításként is fel lehet fogni...
Kb. úgy 11-12 osztály környékén kezdik emberszámba venni ott az embert, addig kb. egy kis senki vagy a tanárok szemében...
Ami még külön undorító, hogy minden ismerősi alapon megy ott.. Tehát te ismered xy tanárt, akkor be vagy biztosítva... ha nincs ott tanár igazgató ismerősöd, akkor te vagy, akit majd ki fognak golyózni... (ugyanis valakit ki kell, ettől erős iskola, hogy kevesen állják meg a helyüket...)
Sznob gazdaggyerekek járnak oda, csupa elit szülővel a háttérben, de ezeknek a gyerekeknek mind kb. nulla a fogalma a valód életről...(kb. úgy kell elképzelni, hogy apuci 20ezreseivel vásárolgatnak, de múgy 17-18 évesen ahhoz nincs elég eszük, hogy pl.: időpontot kérjenek a háziorvosuktól és elmerjenek menni anyuci nélkül...)
Gáz suli... nem nevel életre...
oda jártam, tapasztalatból írtam azokat, amiket! Három éve végeztem ott, előtte meg hat évfolyamosba jártam a Katonába!
Tényleg akármelyik gimnázium, szakközép jobb választás mint a Katona!
Ha van mit a tejbe aprítanotok, és befolyásos kapcsolataitok vannak, akkor vállaljátok be, de egyébként semmi teteje nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!