OKJ-s kepzes kereten belul nyelveket is lehet tanulni?
Figyelt kérdés
En eppen Angliabol utazom haza 1 heten belul, es az OKJ-s kepzesekrol szeretnek tobb infot megtudni. Erettsegivel rendelkezem, es ugy hallottam, hogy az elso ilyen kepzes ingyenes. Ilyen kepzesben van lehetoseg arra, hogy nyelvet tanuljak? Ha igen, az is ingyenes?2012. okt. 30. 22:45
1/2 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mert 22. éves korig illetve év vesztesnek 23. éves korig ingyenes. Nyelvről én még nem hallottam, és nem is hiszem, hogy van. Mert az akkor nyelvvizsga lenne nem szakma. Olyan van amiben pár óra idegen nyelv is van.
2/2 A kérdező kommentje:
19 eves vagyok, tehat ezek szerint meppen belesek a korhatarba.
Es tudsz esetleg ajanlani valamit Budapesten belul?
Es koszonom a gyors valaszt.
2012. okt. 31. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!