Miért jár ennyi jó modell csaj jogra?
Figyelt kérdés
Rengeteg modell jogra jár. Miért van ez?2012. okt. 29. 16:05
1/8 anonim válasza:
Nemtom, de előre megmondom, hogy legalább 99, ha nem 100%-ukból sosem lesz jogász.
Abban a munkakörben nem szenvednek hiányt munkaerőben.
2/8 anonim válasza:
A köztudatban menő szak, azért. Pedig a jog pont az a terület, ahol több kell mint az, hogy elvégzed és lediplomázol. Pont ezért nem lesz a legtöbből semmi, aztán jön a szokásos duma, hogy mennyi jogász van és Dunát lehet rekeszteni :)
3/8 anonim válasza:
Tudsz sorolni modelleket Zimány Lindán kívűl olyat aki jogra jár?
4/8 A kérdező kommentje:
Nem ilyen híres modellekre gondoltam. Hanem egyik "ismerősöm" aki modell (ő a BGF-re jár) nézegettem az ismerőseit és kapásból 3 csajt találtam aki jogra járt és mind modell volt.
2012. okt. 30. 07:29
5/8 anonim válasza:
Lehet hogy anyuci apuci pénzeli őket...
6/8 anonim válasza:
Valamivel el kell ütni az idejüket, csak dolgozni ne kelljen.
7/8 anonim válasza:
Azért, mert a jogot még egy féleszű tyúk is elvégzi, és elmondhatja magáról hogy egyetemre jár. Szted orvosira, műszakira például miért nem jár annyi modell. Tán mert ész kell hozzá?
8/8 anonim válasza:
Ráadásul 5 év képzés után ad doktorátust, és könnyebb mint az orvosi, gyógyszerészi képzés.
Gondolom ez is sokakat motivál.
Találkoztam már féleszű tyúkkal, aki verte magát, hogy ő dr., ő iszonyú fontos és okos.
De még a saját szakterületét se tudta rendesen elmondani, gondolom hogy szerezte a diplomáját.
Vagy olyan mint én, hogy az értelmetlen bemagolós dolgok már 1 hét után kiszállnak a fejemből, de én legalább nem olyan szakra jártam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!