Fiúk-lányok! Kb. hány kiló lehet ez a csaj, és hány cm?
2012. okt. 7. 16:27
1/9 anonim válasza:
mondjuk ha 170 centi, akkor olyan 50-52 kiló.de mégis honnan tudjuk,milyen magas?semmi viszonyítás nincs...
2/9 anonim válasza:
Mivel modell, így szerintem 175 cm lehet. Ehhez viszonyítva, kb 52 kg.
3/9 anonim válasza:
Ha rá akarsz hasonlítani, csak mondanám: borzalmas alakja van, a lába olyan, hogy rácsapok, eltörik, nem mellesleg formátlan.
Attól, hogy valaki vékony, még lehet rossz alakja.
5/9 anonim válasza:
Szerintem is olyan 175 cm, és 50 kg körül lehet. És szerintem nagyon is jó alakja van!!
6/9 anonim válasza:
175 cm, 55 kg. Gyönyörű alakja van!
7/9 anonim válasza:
Ti anolekszá vagytok szerintem mindenki anyi hán centi magasbol száz szerintek nem köver akkor ha 155 cent vagyok alacson de a szülem se voltak magasak is 41 kiló is 35 a talpam ez szerintek menyire normális? Akor ez a lány ehez kepest csak egy korhoz meg felö ruha is kesz
9/9 anonim válasza:
Utolsó, téged sem az eszedért szeretnek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!