Hagyjam ott a környezetmérnöki szakot?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..
Ez a problémám, amit neki is ecseteltem a kérdéséhez.
Erre így mostanában jöttem rá, nem pályaválasztáskor. :/
Tudom, hogy nem így megy ez, hogy itt idegenek előtt nyavalygok, de eléggé nagy gondban vagyok most...
Nem akarok diplomás munkanélküli vagy diplomás Auchan kiszolgáló lenni (legutóbb facebook-on láttam környmérnököt ő ott dolgozik :( ). Eléggé nagy terveim vannak viszont...
A lehetséges kiegészítő, a minőségirányítás nem érdekel, ez van!! A munkavédelmi még ideig-óráig érdekelne - bár hivatásom az se lenne soha -, de állítólag azt se keresik.
Azon gondolkozom, a hallgatói ösztöndíjszerződéssel szembemenve is itt hagynám ezt a kilátástalan, kiábrándító, csalódások garmadát keltő valamit. :(
A hozzám közel állók vagy álomvilágban élnek, vagy nem tudják, mi a helyzet és nem tudnak semmit mondani érdemben. Kit kérdezzek már? :'(
De remélem, legalább senki se jön erre a szakra, ha ezt olvassa. Egy nagy csalódás ez előbb v. utóbb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!