Környezetmérnöki vagy egészségügyi szakok, melyik éri meg jobban?
Ezeken gondolkozom:
Környezetmérnöki - OE-RKK
Dietetikus - SE
Gyógytornász - SE
Népegészségügyi ellenőr - SE
De arra menj, amit szeretsz, és amit TE akarsz, mert én is megszívtam azzal, hogy olyanra mentem, aminek "van jövője" és "lehet vele pénzt keresni". Utálom az egészet.
(előző voltam)
19/L
Én is 19/L vagyok. Csak én nulladikba mentem anno, így még gimi.
Köszönöm a választ.
Úgy érzem, fentiek közül mind érdekelne, főleg, ha azzal is foglalkoznék, amit tanultam, és nem osztanának be jóval alacsonyabb szintre....
Szerintem elhelyezkedés szempontjából környezetmérnöki vagy gyógytornász.
A dietetikus is jó dolog, szóval, ha sikerül vele állást találnod és úgymond elismertnek lenni benne, akkor az is jó lenne, de szerintem ebből jóval kevesebbet keresnek. (Mondjuk amerre tart a világ, talán egyre többre lesz belőle szükség)
A népegészségügyi ellenőrről pedig bevallom még sose hallottam, így arról nem tudok véleményt mondani.
Közben a környezetmérnökin kötöttem ki, mert rájöttem, hogy az egészségügy nem nekem való...
Az, hogy munkám hogyan lesz, nem tudom. Leginkább sehogy ezzel a végzettséggel. Az a baj, hogy ez itt még nem elég kiforrott, nem keresett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!