Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ebben az esetbe szerintetek...

Ebben az esetbe szerintetek el kéne végezni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Középsulis vagyok.A suliba van egy ingyenes lehetőség,angol tanfolyam,egy éves.Az angolomnak gondolom jót tenne viszont készülök felsőfokra és van közepem.

És csak az angoltudásom miatt lehet elmennék de van néhány ellenérvem:

-bizonyos időközönként el kell utazni,én meg néha egy napig se bírok már osztálykirándulást,na jó,1 napig igen,de több napra az se lenne a kedvencem

-még a felsőfok is meg kéne legyen

-nem biztos hogy kell-e nekem később,és talán magamtól is fejleszthetném itthon az angolomat

Viszont már biztos vagyok benne hogy valamilyen nyelvvel,nyelvekkel akarok tanulni egyetemen,azokkal munkát és hasonlók.Nem biztos hogy angol:vagy angol,vagy francia,vagy orosz,vagy skandináv nyelv,de még németül is szeretnék megtanulni.Szóval még nem tudom melyikkel de tuti hogy nyelvvel(nyelvekkel).Viszont ez akkor is hasznos lehet ha nem angollal megyek tovább hanem mondjuk franciával vagy akármi másikkal?

Bocsi hogy hosszú.

2012. okt. 26. 21:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!