21 éves vagyok.7 általánosom va. Hol kell jelentkezni? Hogy a 8-dik osztályt el tudjam végezni, lehetőleg estin, de minden megoldás érdekel. Sürgös segitséget kérnék köszönettel!
Figyelt kérdés
Budapesti vagyok. Hol tudok jelenkezni?
ja! És van 1 évem pék szakmában a Pesti Barnabás iskolában. (felzárkoztató) de 7 osztályra nem érvényes.aA hiányzó 1 évre a korom miatt nem vettek vissza.
2012. szept. 24. 15:02
1/3 anonim válasza:
szerintem általános iskolát nem fogsz tudni elvégezni sem estin, se levelezősön, csak nappalin. ott esetleg korodra tekintettel kérvényezheted, hogy magántanuló legyél, ez azt jelenti, hogy te csak felkészülsz a vizsgákra, amikre viszont be kell járnod. menj be egy általános iskolába és érdeklődj ott, az a legbiztosabb szerintem. de remélem nem csak szo*atsz ezzel a kérdéssel.
2/3 anonim válasza:
Sajnos fogalmam sincs. De talán valamelyik tanárt kellene megkérdezned. Gondolom a 13 évesek közé nem ülhetsz be. Mivel a nyolcadik kb csak az alapok megszerzéséről szól, elég ha felkészülsz azokból és talán az iskoládban ahol kezdtél majd vizsgát teszel. Kb témazárók megírása. A magyar, töri, földrajz, ének, tesi, rajz simán megtanulható. De úgy gondolom matek, fizika és kémiából valami magántanár jobb ha felkészít. Ennyi kihagyás után szerintem nem árt, ezekből ott kaphatsz „nehéz” feladatokat.
3/3 anonim válasza:
Van estin is általános iskola, nálunk legalábbis (megyeszékhelyi város) van...úgyhogy biztos van Budapesten is ilyen!
Google a jó barátod próbálj rákeresni! Ha más nem megy, akkor meg tényleg menj be az első iskolába, és érdeklődj utána (nem hinném, hogy beirnának oda magántanulónak, de információkat biztos adnának)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!