Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 21 éves vagyok.7 általánosom...

21 éves vagyok.7 általánosom va. Hol kell jelentkezni? Hogy a 8-dik osztályt el tudjam végezni, lehetőleg estin, de minden megoldás érdekel. Sürgös segitséget kérnék köszönettel!

Figyelt kérdés

Budapesti vagyok. Hol tudok jelenkezni?

ja! És van 1 évem pék szakmában a Pesti Barnabás iskolában. (felzárkoztató) de 7 osztályra nem érvényes.aA hiányzó 1 évre a korom miatt nem vettek vissza.

2012. szept. 24. 15:02
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem általános iskolát nem fogsz tudni elvégezni sem estin, se levelezősön, csak nappalin. ott esetleg korodra tekintettel kérvényezheted, hogy magántanuló legyél, ez azt jelenti, hogy te csak felkészülsz a vizsgákra, amikre viszont be kell járnod. menj be egy általános iskolába és érdeklődj ott, az a legbiztosabb szerintem. de remélem nem csak szo*atsz ezzel a kérdéssel.
2012. szept. 24. 15:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Sajnos fogalmam sincs. De talán valamelyik tanárt kellene megkérdezned. Gondolom a 13 évesek közé nem ülhetsz be. Mivel a nyolcadik kb csak az alapok megszerzéséről szól, elég ha felkészülsz azokból és talán az iskoládban ahol kezdtél majd vizsgát teszel. Kb témazárók megírása. A magyar, töri, földrajz, ének, tesi, rajz simán megtanulható. De úgy gondolom matek, fizika és kémiából valami magántanár jobb ha felkészít. Ennyi kihagyás után szerintem nem árt, ezekből ott kaphatsz „nehéz” feladatokat.
2012. szept. 24. 15:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Van estin is általános iskola, nálunk legalábbis (megyeszékhelyi város) van...úgyhogy biztos van Budapesten is ilyen!

Google a jó barátod próbálj rákeresni! Ha más nem megy, akkor meg tényleg menj be az első iskolába, és érdeklődj utána (nem hinném, hogy beirnának oda magántanulónak, de információkat biztos adnának)

2012. szept. 24. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!