Lehetséges hogy bekerüljek biológia szakra a Vetésibe? Tavaly 4-es lettem bioszból, de a mostani jegyeim szín ötösök. Átlagom 4. 00 volt tavaly.
Figyelt kérdés
2012. okt. 25. 19:18
1/4 anonim válasza:
Nagyon nagy részt úgyis a felvételi számít. Ha azt megírod jól, akkor biztos felvesznek.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod.
2012. okt. 25. 20:58
3/4 anonim válasza:
Boccs hogy ezt mondom most vok kilencedikes az ipari most megszűnő osztályában és én is jelentkeztem tavaly oda több osztálytársammal . 16-ot vesznek fel és az eggyik oszt társamat 4,6 -os átlaggal úgy hogy él hal a természetért rendszeres verseny résztvevő meg minden neki 8. helyen sikerült bejutnia kevés rá az esély nagyon de azér jelöld be 1. helyen de nézegess inkább más sulikat mert szinte bárhova könnyebb bejutni már csak a létszám miatt is . de majd írdx meg privibe hogy hova vettek fel!
A helyesírás meg minden ebben a szövegben nem értékelendő!!!!!
4/4 anonim válasza:
bocs de szerintem nem. én kitűnővel próbálok bejutni, és nekem sem lesz könnyű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!