Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Valaki aki a Corvinuson tanul...

Valaki aki a Corvinuson tanul vagy vannak infói?

Figyelt kérdés
Szeretnék néhány véleményt hallani az egyes szakokról, hogyha valaki esetleg oda jár vagy van információja:)
2012. okt. 23. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Corvinuson tanulok, pénzügy és számvitelen. mik a kérdések?
2012. okt. 23. 18:16
 2/5 A kérdező kommentje:
csak úgy általánosságban, hogy hogy érzed magad (társaság, bulik stb.),mennyire nehéz (bár ez nem sokat befolyásol..)ilyenek..
2012. okt. 23. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:
A társaság nagyon jó, én nagyon jól érzem magam, hamar megtalálja az ember a hozzá hasonlókat. A bulik huh minden szerda este, jók általában. Bár ne lenne csütörtök reggel 8-tól órám, akkor még jobb lenne. A tanulás, meg az egész egy vicc, én nem gondoltam, hogy itt ennyi a követelmény csak. Egyáltalán nem nehéz. Én G-karos vagyok, meg az összes ismerősöm. Gazdmen a legkönnyebb állítólag, ismerősöm aki idejár szintén ezt erősíti. Nemzetközi gazd kicsit húzósabb, de annyira nem vészes. Kermark szintén semmiség. Psz azt mondják nehéz, én nem találom annak. Gazdinfosok nem tudom mit csinálnak nem igazán beszélnek róla, éjjel nappal buliznak az ismerősök...hát nem tudom lehet annyira nem nehéz, de nem vagyok ebben olyan biztos. Egy tuti a mikroökonómia az egy borzasztó tantárgy, mindenkinek van, idegileg lefáraszt. Az biztos, hogy az orvosin, jogon többet kell tanulni.
2012. okt. 24. 14:21
 4/5 A kérdező kommentje:
de jó hogy ezeket leírtad nagyon köszi !! egyébként én elsőnek szerintem a gazdmen-t jelölöm be..a többiben még nem vok biztos? és te hányadik éve jársz oda?
2012. okt. 24. 14:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Most kezdtem, de egyszerűen iszonyat sok információt kapsz az első héten, és olyan mintha vagy 3 éve odajárnál, mindent tudsz mindenről, mindenkiről. Amúgy jó a gazdmen, jelöld nyugodtan.
2012. okt. 24. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!