Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Puskázási módszereket tudtok...

Puskázási módszereket tudtok mondani?

Figyelt kérdés

2012. okt. 22. 12:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mobilba fotó, zsebbe kis cetli, felírod halványan az asztalra, ha rövid. Nekem bejött régebben a kék, vagy sötét spirálra felírt info is. Azt hiszik csak firka.
2012. okt. 22. 12:43
 2/12 A kérdező kommentje:

telefonba leszoktam fotózni egy két dolgot, de nem mindig tudom használni :D

és mi a legjobb módszer hogyha a tanár ül a tanári asztalon és csak nézelődik?:D

utolsó elötti padba ülök :DD

2012. okt. 22. 12:47
 3/12 anonim ***** válasza:
begépeled telefonba az anyagot, vagy ha nincs idő akk lefényképezed... sztem ez a leg biztonságosabb módszer... ha esetleg a tanár nagyon odafigyel a telefonokra, akkor viszel egy régebbi telót kirakod az asztalodra, hogy lássa ki van kapcsolva a telefonod
2012. okt. 22. 12:48
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
ja és a telefonodat pedig a tolltartódba rakod ami ott van előtted és onnan tudod nézni... a biztonság kedfvéért rakjálk bele egy zsepit, hogyha jön a tanár a zsepit lássa illetve ha látja, hogy ott motoszkálsz a tolltartódba, akkor mondhatod, hogy csak zsepit akarsz elővenni és előveszed kifújod az orrod stb
2012. okt. 22. 12:50
 5/12 anonim ***** válasza:

esetleg veszel UV tollat felarod a nadrágodra az anyagot és mikor világítasz rá akkor el tudod olvasni a tanár meg 100% hogy nem veszi észre hogy ott van

bár ilyet még nem csináltam nem teszteltem nem is halottam volna, hogy valaki csinálta de nem lehet rossz ötlet

2012. okt. 22. 12:51
 6/12 anonim ***** válasza:
61%
tanulás
2012. okt. 22. 12:55
 7/12 A kérdező kommentje:
és ha nem lehet elő a padon semmi csak a toll?:DD
2012. okt. 22. 13:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Vegyél olcsó átlátszó műanyagból készült tollat, és karcold bele amit kell.
2012. okt. 22. 13:45
 9/12 anonim ***** válasza:
ha csak a toll lehet, akkor a telefon legyen a combodon úgy, hogy közbe na padba a pulcsid benne van ha jön a tnaár ráhajtod...
2012. okt. 22. 13:48
 10/12 anonim válasza:
Mi azt csináltuk, hogy a jó tanulókat, akiket szeretett a tanár, nevezetesen a kémia tanár. Megbeszéltük a TZ előtti napon, hogy mondja mindenki azt neki, hogy vegyük át még1× az anyagot, szánjunk rá még 1 órát, mert nem értjük (persze nem is értettük, de a jó tanulók is mondták, így adott még 1 órát) tudom hogy ez nem ide tartozik, de őszi szünet jött és csak utána tudtuk megírni. Minden estre ez csak időnyerés volt, a TZ-t kipuskáztuk, de legalább volt egy kis fogalmunk az anyagról :))
2012. okt. 24. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!