Milyen nyelvtudás kell ahhoz, hogy egy szakot angol nyelven tanulhassak?
Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 22:21
2/13 anonim válasza:
Ezt ugye nem kérdezted komolyan?
3/13 anonim válasza:
Szerintem a szintre gondolt....
4/13 A kérdező kommentje:
Nem írtam meg pontosan, hogy a szintre gondoltam.
2012. okt. 21. 23:04
5/13 anonim válasza:
Azt hogy érted hogy egy szakot angolul tanulhass? Kimenni külföldre?
6/13 A kérdező kommentje:
Nem, nem külföldön.
2012. okt. 21. 23:17
7/13 anonim válasza:
Akkor itthon akarsz tanulni magyar egyetemen angol képzésen?
8/13 A kérdező kommentje:
Igen.
2012. okt. 21. 23:19
9/13 anonim válasza:
Igen a kérdés félreérthető. Aki pedig hitetlenkedve kérdezget, őt nem értem. Magyarországon is vannak olyan szakok ahol angolul folyik az oktatás.
Viszont a kérdésre válaszolva, szerintem változó. Lehet, hogy van olyan is ahol már az elején kérnek pl. középszintű nyelvvizsgát és lehet olyan is ahol teljesen az elejétől kezdik. Bár gondlom a legtöbb helyen arra építenek, hogy gimnáziumba már elértél egy szintet, megszerezted az érettségit. Szóval, gondlom ilyen helyekre emelet angol érettségi kell.
10/13 anonim válasza:
Minden egyetem honlapján, ahol indul angol nyelvű képzés, azt írják, hogy a sikeres tanuláshoz szükséges angolból egy kb. hétköznapi szókincs. Ez nem felsőfok, ez max. középfok. Ha már van középfokú nyelvvizsgád jelentkezhetsz, és egy idő után 1-2-3 hónap már hogy minden órád angolul van belerázódsz, és nem lesz gond. Viszont ha nem tudsz angolul egyáltalán, akkor ne menj, mert úgy sem tudod behozni a lemaradást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!