Érvelés ötletek?
Egy három oldalas érvelést kellene írnom hétfőre ami jegyre megy, szóval jól jönne egy kis segítség. Legnagyobb problémám ,hogy nem vagyok nagyon oda az irodalomért és ebből fakadóan nem olvasok kb. semmit(szépirodalmi könyveket). A tanárunk azt mondta ,hogy főképp a kifejtésben irodalmi példákat használjunk.
Persze nem kérhetem azt ,hogy írjátok meg helyettem.(bár akinek van elég szabad ideje annak nagyon megköszönném ;) )
A feladat pontosan:A nyelvtudás minden korban, minden kultúra számára elengedhetetlen. Fejtse ki az idegen nyelvek ismeretének hasznait és szükségességét! Használja fel érvei kifejtésénél az irodalomtörténet és kultúrtörténet ide vonatkozó példáit.
Kiinduló gondolat:"Tíz, tizenöt esztendei, szorgalmas és figyelmes tanulás után végre megérti az ember, hogy angolul sajnos nem lehet megtanulni." (Márai Sándor: Négy évszak – Angolul)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!