Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha én most idén elkezdtem egy...

Ha én most idén elkezdtem egy 2éves nappali tagozatos felsőfokú szakképzést egy szakképzősuliban (ingyenes az 1. szakma), akkor én közben megcsinálhatok egy műkörmös tanfolyamot is?

Figyelt kérdés

Tehát az 1. szakma ingyenes mindnekinek. 2014-ben fogok végezni, de addig szeretnék több szakmát is felszedni magamra. Ha én kifizetek egy műkörmös tanfolyamot, akkor megtehetem, hogy még az okj vizsgám előtt csinálok meg egy ilyet? Mert ugye úgy szól a törvény, hogy a LEGELSŐ SZAKMA ingyenes. De ha nekem előbb készen van a műkörmös tanfolyam, akkor az lesz a legelső szakmám...

Lehet különben olyat eljátszani, hogy pl. az 1. év tetelte után én esti képzésen elvégzek ingyen egy 1éves képzést, és egyszerre végezzek a kettővel? Nem tuodm mennyire ütköznének az okj-vizsgák, meg hogy kéne-e fizetni a 2. okj vizsga díjáért, de legalább ha a képzés ingyen lenne, és csak a vizsgadíj lenne, már az is nagy segítség.

2012. okt. 20. 13:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!