Ha felsőfokú szakképzésre szeretnék menni érettségi után?
Figyelt kérdés
BGF-vendéglátó szakmenedzseren gondolkodom. Mivel a turizmus vendéglátás szak fizetős lett, de ilyen irányban gondolkodom, lehet hogy inkább ezt választanám. Ér ez annyit? Gondolom annyit nem, mert diplomát nem ad. De hová tudok ezzel elhelyezkedni? És nehéz dolgom lesz? mivel nincsenek meg az előismereteim(eddig gimibe jártam). És akkor ugyanúgy kell órára járnom mint ha rendes alapszakon lennék? Ugyanugy előadások meg minden?2012. okt. 16. 21:08
1/2 anonim válasza:
Elvileg igen, rendes előadások meg minden, viszont a BGF-nek nagyon szar híre van, sokan csak azért jelölték eddig, hogy diákmelózhassanak, és legyen TB-jök, de amúgy nem járnak be. Szerintem sok jó szakiskola is van, ahol ilyesmi szakmát adnak, nem kell hozzá feltétlenül BGF.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen ezt már többektől hallottam, viszont nagyon sok embertől azt is, hogy nagyon jó, és megéri oda menni. Tanácstalan vagyok, főleg amiatt is, hogy nem lesz diplomám. De az alapképzést sajna nem engedhetem meg magamnak...:(
2012. okt. 16. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!