Tényleg két nyelvből kötelező lesz érettségizni?
Figyelt kérdés
Most vagyok 9.-es és azt mondta haverom osztályfőnöke ,hogy tanuljunk többet németből is főleg szavakat, mert angolból is + németből is kell majd érettségizni. ez igaz?(Alapból,angolt tanulok már jó pár éve.2012. okt. 18. 18:07
2/9 anonim válasza:
Nem. Az 5. tárgyad, amiből érettségizni akarsz szabadon választható.
3/9 anonim válasza:
A mostani szabályok szerint nem, de mire érettségizni fogsz, bármi lehet. A ponthatárokat is szigorítani fogják.
4/9 anonim válasza:
Én szlovákiai vagyok, és itt bevezették. Akik most kezdtek tanévet, már két nyelvet tanulnak.
5/9 anonim válasza:
Utolsó: Nálunk is két nyelvet kell tanulni a 9.-eseknek.
6/9 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok, elrontottam, szóval az idei tanévet kezdő középiskolások már úgy tanulják a két idegennyelvet, hogy mindkettőből érettségizni fognak. Kicsit hülyén fogalmazok xD
7/9 anonim válasza:
Azért mert két nyelvet kell tanulni még
nem kötelező belőlük érettségizni !
8/9 anonim válasza:
Ez hülyeség
Mert ha pl. orvosira mennél, akkor eleve van a három kötelező tárgy (éretts.) plusz bio meg kémia
Akkor nem kötelezhetnek még arra is, h. nyelvből
menjél
9/9 anonim válasza:
Bár nem emelt szinten nem lehet olyan nehéz
belőlük érettségizni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!