2013-tól tényleg kötelező lesz emelt szinten egy tárgyból érettségizni?
Figyelt kérdés
2013. februárjában szeretnék keresztféléves képzésre jelentkezni,és azt mondta az egyik ismerősöm,hogy akkor gyorsan tegyek le egy emelt szintűt,mert kötelező lesz a következő évtől.2012. aug. 10. 10:28
1/11 anonim válasza:
Nem egy lesz olyan szak ahol kettő kel. hová jelentkezel...
2/11 A kérdező kommentje:
Kecskeméti Főiskola,tanítóképző kar. Óvónő szeretnék lenni. És keresztfélévre jelentkezem.
2012. aug. 10. 10:31
3/11 reptoid válasza:
2013 februárjában te biztosan nem jelentkezel keresztfélévre, mert arra novemberben kell jelentkezni. Februárban az általánosra kell.
Egyébként pedig neked egyik esetben sem kell emelt szintű érettségi, a változások listáját itt találod amúgy: [link]
4/11 anonim válasza:
Nem kötelezô csak lesz olyan szak ahova kell. Felvi.hun meg tudod nézni.
5/11 A kérdező kommentje:
Elnézést,rosszul írtam,februárban fogom kezdeni-ha felvesznek-és novemberben jelentkezem,igen! Köszönöm a segítséget!
2012. aug. 10. 10:39
6/11 anonim válasza:
Várd ki a végét lehet nem is hirdetnek keresztféléves képzést.. én nem tudok róla,ohgy itt a ketifen lenne.
7/11 anonim válasza:
Hiába akarsz Te a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző karán keresztfélévre menni tavaly sem volt kereszt féléves képzés.. honnan vetted?
8/11 anonim válasza:
Még ha indulna is keresztfélév, az akkor is csak önköltségesben lenne.
9/11 A kérdező kommentje:
Akkor megpróbálom az önköltségest.:)
2012. aug. 10. 21:19
10/11 anonim válasza:
Nem érted a lényeget sem államin sem önköltségesen nem indít a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző kara szakot sosem indított keresztféléves képzést. Oda csak februári jelnejezéssel és szeptemberi kezdéssel mehetsz.. tudom itt élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!