Milyen egyetemre/főiskolára kéne mennem?
Pesten járok egy gimnáziumba, még csak 10.-es vagyok, de a faktot már el kell dönteni, meg könnyebben is tanulok, ha van előttem vmi cél.
4-es átlag fölött vagyok, 3-asom semmiből sem volt. A nyelvek az erősségem, angolt és franciát tanulok, angolból nemsokára felsőfokúzok, franciából is szeretnék közepet tenni az egyetemig. Angolból idősebb tanárom van, franciából fiatalabb, mindkettő jó. A matek az nehezen megy, a többi átlagos.
Milyen pályát válasszak, ahol nyelvekkel tudnék foglalkozni, és jól meg is lehet belőlük élni?
A franciát jobban szeretem mint az angolt.
Anglisztika v. romanisztika francia milyenek? El lehet velük helyezkedni? Ha igen, hol?
16F
Anglisztikát tanulok Főiskolán. Nem rossz, tetszik. De én úgy gondoltam, hogy ez önmagában kevés ezért mellette szakmát is tanulok.
Az nagyon jó ha jó vagy nyelvekből, de fontos, hogy legyen mellé bármilyen szakmád. Valami nemzetközi dolog esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!