Milyen az állatorvosi?
Figyelt kérdés
A BME biomérnöki karára járok, de nem tetszik, mással szeretnék foglalkozni. Milyen lehetőségek vannak a munkavállalásra, mennyire nehéz elvégezni az állatorvosit?2012. okt. 15. 22:00
1/5 anonim válasza:
Keresett szakma, de cserébe kell tanulni rendesen, az egyik legnehezebb szak, de megvan a maga szépsége.
2/5 anonim válasza:
Készülj a rengeteg tanulásra... bár a BME után szerintem nem ér majd sok meglepetés, én is otthagytam egy év után :D Az a legfőbb gond, hogy ha fel is vesznek, de nem tanulsz elég jól és átraknak költségesre akkor azt nem tudom mennyire bírnád fizetni... Munkavállalás szempontjából szerintem elég jó lehetőségek vannak még mindig, főleg ha tudsz magánrendelőt csinálni.
3/5 A kérdező kommentje:
És te most mire jársz?:) Megérte otthagyni a BME-t?
2012. okt. 16. 22:30
4/5 anonim válasza:
Bocsi hogy csak most válaszolok. Abszolút megérte, most már azt mondom hogy egy idióta voltam hogy oda mentem, vagy csak nem vagyok elég mazoista típus? :D A Debreceni Egyetemre jöttem, mert a városban van lakásunk, adott volt, de amúgy is nagyon szeretem, gazdálkodás-menedzsment szakon vagyok, egész félévben összesen 5 zh van, a bme-n kb 3x ennyi volt-.- ráadásul minden tárgyam elfogadták amit ott megcsináltam. sokkal normálisabb, teljesíthetőbb követelmények vannak, és végre van időm magamra :)
5/5 anonim válasza:
Az állatorvosi valóban az egyik legnehezebb (a dékán szerint a legnehezebb ((de melyik dékán nem mond ilyet)) ) szak az országban. Akkor érdemes odamenni, ha elég elhivatott vagy. Szuper suli, szinte minden szempontból, de nagyon sokan peregnek ki az első két évben..
A munkavállalási lehetőségek is egész jók, bár erről saját tapasztalatom még nincs, de remélem pár éven belül lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!