Dododo kérdése:
Van, magyar országon állatorvosi gimnázium, vagy valami ilyesmi?
Figyelt kérdés
2012. aug. 25. 19:38
1/13 anonim válasza:
ööö..biológia tagozat van XDDDDDDD
2/13 anonim válasza:
XDDDD
Állatorvosnak egyetemen tudsz tanulni.Előtte menjél biológia-kémia tagozatra.
3/13 A kérdező kommentje:
hát, azt gonodoltam, hogy kell biosz meg kémia..
na mind1.azértköszi
2012. aug. 25. 19:59
4/13 anonim válasza:
OFF
Előtte azért tanulj meg helyesen magyarul is!
Sajnálnám, ha szegény kutya azért végezné rosszul, mert hibásan írsz le, vagy magad rosszul értelmezel egy utasítást...
Van,...
magyar országon
:D
ON
Először menj gimnáziumba biológia tagozatra, majd felvételizz egyetemre, állatorvosi szakra, ha állatorvos szeretnél lenni.
5/13 A kérdező kommentje:
nem kértem bunkó megjegyzést, köszönöm.-.-pff
2012. aug. 25. 21:24
6/13 anonim válasza:
Miért bunkó megjegyzés az? Azért, aki orvosira készül, jobb, ha tisztában van az alapvető dolgokkal - pl. a helyesírással. Ez alap már egy egyetemre készülőnek is, szaktól függetlenül. Persze könnyebb lebunkózni a másikat, ahhoz tanulni sem kell... pfff
7/13 A kérdező kommentje:
najolvancsá.-.-
pff.
2012. aug. 26. 14:58
8/13 anonim válasza:
Belőled nem lesz állatorvos, előre megmondom.
9/13 anonim válasza:
Nem kell az egyetemen gondolkodnod,neked az érettségi is elég nagy kihívás lesz.
10/13 A kérdező kommentje:
azért kérdeztem, hogy van-e olyan gimnázium, mert horvátországban van...
na de mind1..-.-
2012. aug. 27. 00:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!