Hogyan jöttél rá, hogy mi érdekel? Mi alapján választottad ki a szakodat?
én pl már általános iskola óta infót akartam tanulni, aztán gimiben rájöttem,h a programozás nem menne igazán meg ha a számítógépes dolgok nem sikerülnek az rettentően felhúz és így kb utolsó félévre teljesen bizonytalan voltam h hogyan tovább. Ezidőben az egyik tanárom minden órára továbbtanulási-önismereti teszteket íratott velünk és nálam szinte mindegyik eredménye az volt,h informatikusnak/mérnöknek/rendőrnek/gazdasági szakembernek kell tanulnom, namost infót nem akartam, mérnök fizika meg ahol kell rajzolás miatt kilőve, rendőrtisztire a felvételit nem tudtam volna megcsinálni+nem is akartam, így egy maradt, oda jelentkeztem és fel is vettek, ez a gazdálkodási és menedzsment szak, már ez 3. évem és nem bántam meg, bevállt :)
van ilyen tesztek a felvi.hu-n is, illetve ez a 94 kérdéses ez eléggé elterjedt fajta és részletes jellemzést is ad rólad -nálam kb 95%ban eltalálta a dolgokat: [link]
amúgy mit tanulsz?
2., ez melyik szak? :)
Azalapján választottam, hogy ebben több dolog is volt, ami érdekel és nem tűnt túl nehéznek.
De munkám nem lesz és harcokkal teli,kemény szakterület ez egyébként is.
Arra tippeltem. Akkor helyes volt. :)
Az volt az első helyem, de nem sikerült. Annyira nem bánom, mert nem tudom, mennyi kitartásom lenne hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!