Milyen iskola a Xantus János?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam elég megosztó, van aki imádja, és van aki utálja. Mennyire nehéz oda bekerülni? Kb hány ponttól hívnak be?2012. okt. 11. 18:46
1/3 anonim válasza:
Eléggé nehéz bekerülni, 5-ös körüli átlag és 65-70 pontos írásbeli a minimum. Ha bekerültél, akkor sem lélegezhetsz teljesen fel, mert utána jön a megmaradás.:D Kemény suli, viszonylag sokat kell tanulni.
Megosztónak megosztó, és én az imádókhoz tartozok.:D Vannak sz.r pillanataid, de azért nem a sulit kell okolni, hanem először a saját magadban kell körülnézned.;)
2/3 anonim válasza:
Nekem van ismerősöm aki tavaly 3,8 -as átlaggal és 57 pontos központival került be...
3/3 anonim válasza:
Regen volt a kerdes de azert en is irok: most golya vagyok 4,2 atlaggal vettek fel 75 pontom volt, de nem szeretem hiaba jo suli az osztaly nem olyan jo, a tanaraim vagy idegbetegek vagy mindent leszolnak, semmilyen program a golyahet a golyabal szar volt, es epp azon gondolkozom h ott hagyjam-e es atmenjek e az 5vosbe (ha felvesznek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!