Közgazdasági iskolába járok,3-as 4-es tanuló fiú vagyok, a tanár megkérdezte hová megyek tovább, de nem tudtam válaszolni . Hová mennyek?
11-ik évfolyamra járok 2 nyelvet tanulok (A osztály) és feleltem töriből és a tanár megkérdezte hogy hová megyek tovább , válasz : Nem tudom
kb. 3.5 ös átlagom van a tanár azt mondta, hogy jó felfogásu gyerek vagyok , és hogy ne rontsam el az életem ilyen korán
nem tanulok túl sokat , de ha egyszer 1 ilyen suliba jöttem akkor azért kéne valamit csinálnom, mert nem akarok 70-90e Ft at keresni (tanár is mondta)
szerintetek hová mennyek ahol viszonylag nem terhelnének túl és megállnám a helyem , viszonylag jó szakmám lenne?
könyvelő okj-ra nem mehetsz csak úgy, előtte kell szerezned vagy főiskolai/egyetemi gazdasági diplomát vagy azt hiszem elfogadnák gazdasági jellegű felsőfokú szakképzés vagy okj-t is
ha komolyabban gondolkodnál pl főiskola/egyetem akkor itt egy link, de itt általában megterhelnek(már ha vmi normális suliba mész), de ha szorgalmas vagy és komolyan gondolod akkor megállhatod a helyed, csak ugye ezek már fizetősek
ha nem akarod h túlterheljenek, akkor marad a felsőfokú szakképzés vagy okj, google-on találhatsz egy csomót, de ezek közül jópár képzésre sokan azt mondják h nem sokat ér
Köszi a válaszokat, de államilag finanszirozotra gondoltam, és a könyvelés? még a neve is unalmasan hangzik :( valami amibe nem lehet elaludni (gazdaságin majdnem elalszok :D )
és amiből meg is fogok tudni élni, olyan nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!