Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Minek érdemes ma tanulni?...

Minek érdemes ma tanulni? Melyik szakmák a "legjobbak"? Matek-fizika-kémia-biosz

Figyelt kérdés

Személy szerint a törivel, föcivel, magyarral, nyelvekkel, infóval, sporttal inkább nem szeretnék foglalkozni.

A matek, fizika, biosz, kémia ami érdekelne.

16 éves lány vagyok, gimibe járok, tavaly töriből és kémiából voltam 4-es évvégén, a többi 5-ös.

Most indultak a faktok, matek, fizika, biosz faktos vagyok.

Ezekkel a tárgyakkal szerintetek mit érdemes kezdeni?

2012. okt. 10. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Olvass utána a szakoknak, jó sokfélét lehet ma már tanulni.

Utána vesd össze azzal, hogy piacképes-e. Ha tudsz, kérdezz meg róla egy hozzább értő embert - ha nincs ilyened, akkor annyit tudok segíteni, hogy amiben szerepel az, hogy "mérnök", azzal nagyot nem lehet hibázni, illetve menő dolog a pénzügy és informatika is.

2012. okt. 10. 19:28
 2/5 anonim ***** válasza:

vmilyen mérnök sztem

[link]

2012. okt. 10. 19:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindegyik hasznos, akár mérnök akár kutató szeretnél lenni, viszont ezekhez elengedhetetlen a mély informatikai ismeret elsősorban programozás, mert manapság mindent számítógéppel szoktak modellezni. A szakirodalom elsősorban angol nyelven van ezért azt sem árt ismerni. Amennyiben magas szinten értesz valamihez, akkor biztosan lesz majd munkád.
2012. okt. 11. 20:30
 4/5 fhenrir ***** válasza:
A villamosmérnöki, mérnök-informatikusi és gépészmérnöki mind keresett és érdekes szakma. Ha valami lányosabbat szeretnél, menj orvosnak, vegyészmérnöknek vagy építésznek. Ezeket is megfizetik, bár az átlagfizetés kicsit alacsonyabb és munkát is nehezebb találni, mint az első 3 általam említettel, mindenesetre ezek is keresett és jól fizetett szakmák.
2012. okt. 15. 23:10
 5/5 anonim ***** válasza:
hármashoz csatlakoznék. az angol meg a programozás fontos lesz. angolul tanulj meg minél jobban. erre használhatsz amúgy online kurzusokat is, amik idéntől mennek a nagy amerikai egyetemeken. pl programozás kezdő van egy pár féle. ha van szabad energiád.
2012. okt. 23. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!