Ha elmegyek egy OKJ képzésre és azt elvégzem akkor utána hova tudok elhelyezkedni?
Baaammeeeg...
" Ha elmegyek vonattal Debrecenbe és leszálltam, utána hol tudok egyet kajálni? "
Kb. ilyen szintű a kérdés... -.-'
Ha van ismeretséged, rokonod vezetői poszton, pláne politikus, akkor mindegy milyen tanfolyam és az is hogy egyáltalán elvégzed-e találsz állást. Ha ezek közül nincs, akkor megint mindegy milyen tanfolyamot végzel, a fővárosban, meg néhány nyugati megyében van esélyed, máshol meg semmi.
Én faluban lakom az Ormánságban, van 9 darab OKJ-s végzettségem, és esélyem sincs állást találni....
Én nagyon mellette vagyok az okj-s képzéseknek, mert ha pl. egy 2 éves képzésre jelentkezel, akkor átvesztek minden körültekintően, és te sem fogsz ráparázni, ha esetleg a munka világába kerülnél. :) Ha pénzügyi vonalon kezdesz okj-s képzést, akkor még az is lehet, hogy a cég, ahol alkalmazott leszel felajánlja neked, hogy végezz el egy ehhez kapcsolódó másik szakmát, és persze ők finanszírozzák. Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy rengeteg lehetőséged van, csak tudni kell a szakmákat egymással kombinálni. Arról nem is beszélve, hogy a felsőoktatásba is beleszámít, ha később terveznél ilyet.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!