LVNE kérdése:
Gondolkodtam rendezvény szervezői pályán, mi kell ahhoz?
Figyelt kérdés
12-es vagyok,hol tudok utána nézni a szakoknak és a tudnivalóknak?2012. okt. 4. 20:22
1/3 anonim válasza:
Egyetemen andragógia szakon van művelődésszervező szakirány (legalábbis Debrecenben), ott tanítanak rendezvényszervezést, de én úgy tudom, hogy OKJ-s képzésen lehet rendezvényszervezőnek tanulni.
2/3 anonim válasza:
Turizmus-vendéglátás szakon belül is lehet ilyet tanulni, pl. BKF-en van ezen a szakon hivatásturizmus szakirány, ami lefedi a kongresszus-és rendezvényszervezést:
Amúgy a szakokat a Felvin tudod megnézni.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm!! annyira gáz,el kéne döntenem záros határidőn belül,hogy hova szándékoznék menni,de lövésem sincs...
2012. okt. 5. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!