Ötvös vagy újságíró esetleg rendezvény szervező vagy reklámtervező szeretnék lenni. Melyiket ajánljátok, melyikből lehet jobban megélni? Hol és milyen képzések vannak Budapesten?
Szia! ha úgy érzed, húzós lesz a következő éved, vagy képetelen vagy dönteni, akkor hagyj ki egy évet esetleg menj el bébiszitternek külföldre vagy bármi :) egy diploma nem hátrány, de nem mindegy hol kezded el és milyen szakon...
én az újságírást azért hanyagolnám, mert szerintem egyre nehezebb munkát találni a médiában plusz túlképzés.Rendezvényszervező ha jól tudom az andragógia, erről nem tudok semmit se mondani. Ha jó a kézügyességed akkor tanulhatsz okj-n grafikusként, ők csinálják a reklámpalkátokat stb. ötvösről nem nyilatkozom. és ne légy elkeseredve! tudom, hogy nehéz, mert ha nem jön be a képzés és hiába vagy államilag támogatotton akkor is fizetned kell :(
amúgy meg ne hidd azt feltétlen, hogy a diploma aranyat ér! nem hiába van ez, hogy műszaki, informatikai, természettudományos szakot annyira akarják népszerűsíteni most... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!