Miért a rendezvény szervező a felelős?
Ha x anyuka apuka elviszi egy koncerte a szopós babát,mert hát nekik koncerte kell menni meg bulizni kell,a gyerekre meg nincs aki vigyázzon ,hát őt is cibálják magukkal ,akkor ha valami baj történik,miért a rendezvényszervezőt büntetik,miért nem a szülőt,az ő felelőssége,ő vitte oda.Szerintem pólyás gyerekeknek babakocsisoknak nincs keresni valója,koncerten,kocsmában,tűzijátékon,ha meg szülő élni akar,bulizni,addig ne vállaljon gyereket,amig a koncert buli,kocsma,fontosabb számára.Hagja otthon akinél tudja,csak hát visszakanyarodunk hogy szópós gyereket magára hagyni,mert koncertre vágyunk.Ezért nem kell gyerek 20 23 24 ráér az 30 felett ha kiélték magukat,20 -on évesen élni kell szórakozni alapozni,megfelelő fedezetet termelni,és akkor nem cibálná a sok hülye szülő a csecsen lógo babát,magával mindenhová...és nem lenne ennyi éhes segélyen csüngő száj.
Most nagy szemét vagyok ha igy érzem?
"és nem lenne ennyi éhes segélyen csüngő száj."
ezt nem gondolhattad komolyan... az első részt értem, meg minden, de azt meg Neked kéne megérteni, hogy nem minden gyerekes szülő segélyen csüngő. Lehet azért viszi mindenhová a gyereket, mert bizony dolgozik egész héten, alig lehet a picivel, de igenis szeretne elmenni a tüzijátékra, hiába nincs ott helye a gyereknek, de szeretne a gyerekével lenni. Ami gyes/gyed illetve gyermek védelmit kap az ilyen ember, azt kb. 3szor annyi összegben levonják a fizetéséből élete során, szal csak kb. előlegezi neki az állam. Az teljesen más tészta, aki a támogatás és segélyek miatt vállal gyerekeket, sajnos nekem is van olyan ismerősöm, aki azért szült 9 gyereket, hogy mindig utazhasson nagycsaládossal, ne kelljen dolgozni mert kapja a családi pótlékot stbstb és csak 40 évesen állt le a szüléssel, de nem szép általánosítani.
tüzijáték pont nem olyan esemény aminél a szervezőt lehet bűntetni apróságokért, olyanért max ami egy felnőttre is veszélyes lett volna.
egy koncerten pedig ki van kötve, h x év alatt csak szülői kísérettel engednek be kiskorút, illetve szerintem ott meg van a felelősségtolás is, hogy saját felelősségre vigye be a gyereket, amelyik szervező ezt nem köti ki az ászf-ben az hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!