Hogyan tudok visszajutni a főiskolára?
Figyelt kérdés
Tavaly sajnos egy tantárgy harmadszori sikertelensége miatt kizártak az iskolából, már csak két félévnyi tantárgyam maradt, ebből egy félévre van egy, a többi a másikra jut! hiába próbáltam visszafelvételizni, nem sikerült az emelt ponthatárok miatt. Flegmán és elég lekezelően bántak velem, pedig az összes többit jól teljesítettem. Tanácsuk az újra érettségizés volt. Ezt szeretném elkerülni. Ja és az elejétől levelezős és költségtérítéses voltam, mindent idejében fizettem és rendesen. Na már most sehova nem vesznek fel, de ebbe a suliba szeretnék visszajutni. Van valakinek valami tapasztalata vagy tanácsa?2012. okt. 4. 14:06
11/12 A kérdező kommentje:
Folyamatban van, sajnos még azzal is kevés lenne szerintem, mert 244 pont a levelező, költségtérítés, és nekem kb 210 pontom lenne a ny.vizsgával!
2012. okt. 7. 14:06
12/12 anonim válasza:
240 a minimum ponthatár amivel jelentkezhetnél, így tényleg kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!