Hogyan tudok visszajutni a főiskolára?
Figyelt kérdés
Tavaly sajnos egy tantárgy harmadszori sikertelensége miatt kizártak az iskolából, már csak két félévnyi tantárgyam maradt, ebből egy félévre van egy, a többi a másikra jut! hiába próbáltam visszafelvételizni, nem sikerült az emelt ponthatárok miatt. Flegmán és elég lekezelően bántak velem, pedig az összes többit jól teljesítettem. Tanácsuk az újra érettségizés volt. Ezt szeretném elkerülni. Ja és az elejétől levelezős és költségtérítéses voltam, mindent idejében fizettem és rendesen. Na már most sehova nem vesznek fel, de ebbe a suliba szeretnék visszajutni. Van valakinek valami tapasztalata vagy tanácsa?2012. okt. 4. 14:06
1/12 anonim válasza:
Miért nemtanultál . Ha kifietsz érte rengeteg pénzt akkor legalább már tanulhatnál és hogy mit csinálj? Jelentkezz valam Ok-és szarra aztán agyál riprtot hogy nincs munkám -.-
2/12 A kérdező kommentje:
Tanultam, de egy "mocsok" tanárom volt! Nem tudom jártál e főiskolára vagy egyetemre, (de a válaszból és a gorombaságodból ítélve nem hinném)vannak olyan kedves tanárok akik már csak azért is kiszemelnek egyet! Munka és család mellett jártam, minden más tantárgyam legalább 3-as több esetben jobb lett! Ez az oldal szerintem azért van, hogy kérdést tegyünk fel olyan dologgal kapcsolatban amit nem tudunk, lehet, hogy másnak akad ebben tapasztalata! Köszi a minősíthetetlen választ! OKJ-s tanfolyamom, mert ezt tudod úgy hívják van már nem kevés!
2012. okt. 4. 14:12
3/12 A kérdező kommentje:
Mellékesen nem írtam, hogy nincs munkám!
2012. okt. 4. 14:12
4/12 anonim válasza:
Hagyjad, a 14:08-s 100%, hogy nem járt még egyetemre és ilyen aggyal nem is fog sosem, nem kell az ilyen buta emberekkel foglalkozni.
A kérdésre: hát szerintem is az újrafelvételizés van csak:/ Dékáni kérelmet nem lehetet/ett beadni, hogy 4.-ére is megpróbáld a tárgyat?
5/12 A kérdező kommentje:
Beadtam, de olyan gyorsan, szinte postafordultával jött a válasz, hogy szerintem be sem vitték neki! Nem szeretném elveszíteni a belefektetett energiát és pénzt sem, de egyszerűen lehetetlennek tünik, tüntetik fel a visszajutást! Most a leckekönyvvel próbálkozom és keresztfelvételivel.
2012. okt. 4. 14:21
6/12 anonim válasza:
Jövőre újra felvételizel, ami vizsgád sikerült azt tárgy elfogadási kérelemmel elfogadtatód. és így ugyan ott vagy. Elvileg így működik.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Ezt biztos megpróbálom. Ez végülis hogyan is működik? Mert az a baj, hogy ha be is adom a felvételi kérelmet, a pontjaim miatt mindenképp elutasítanak. Ezt a mellékletet csatolni kell, vagy hogyan is csináljam?
2012. okt. 4. 14:57
8/12 anonim válasza:
Mármint nincs elég felvételi pontod? Akkor sajnos nem tudom.
A tárgyelfogadási kérelmet csak felvétel után tudod intézni.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos akkor muszáj lesz újra érettségiznem kettő tantárgyból!
2012. okt. 5. 11:13
10/12 anonim válasza:
Nyelvvizsgád nincs még? Azért is jár felvételin plusz pont és az úgyis kell a diplomához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!