Igaz, hogy csak az első okj-s képzés ingyenes?
Figyelt kérdés
Én elvégeztem most egy 1 éves alapfokú szakmát. Van olyan hely, ahol attól függetlenül, hogy van már egy okj-s bizonyítványom, tanulhatok még ingyen egy másik szakmát.
Van, aki azt mondja, hogy ha nem szakítom meg tanulmányaimat, akkor minden okj-s képzés ingyenes. De sok helyen pedig azt mondják, hogy csak az első az.
2009. aug. 3. 11:47
1/2 anonim válasza:
Csak az első okj-s képzést támogatja az állam, a másodikért már fizetni kell! Hogy mennyit kell fizetni, az iskola és szak-függő. Én megcsináltam a környezetvédelmi technikusit, az ingyenes volt, és ugyanabban a suliban a vegyészet félévente 16ezer lett volna ha azt is megcsinálom,tehát a 2 éves képzésre 64ezret kellett volna fizetni.
2/2 anonim válasza:
Csak egyet támogat az állam. Mi az ,h ha nem szakítod meg a tanulmányaidat? Vagyis ha folyamatosan tanulsz?! Hát ez elég logikátlan lenne,hisz akkor gyakorlatilag mindegyiket elvégezhetnéd 50 éves korodig ,az állam pénzén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!