Tudnátok tanácsot adni?
egy nyolcadikos lány vagyok.4-es a tanulmányi átlagom.nagyon nagy terveim voltak a jövőre, viszont már egyre lentebb adtam ezeket.azon gondolkodtam hogy mellékállásban mondjuk lehetnék fodrász vagy cukrász.
de a főállás az nincs meg.mindenféleképpen szakközépbe szeretnék menni!gondolkoztam azon is hogy sportolni fogok.vagy táncolni.de táncosként azt mondták nem sok jövőm lesz..:/
az igaz hogy jó vagyok matekból de nem szeretnék például közgazdász lenni vagy hasonló.én kicsiből szeretnék nagyot csinálni.olyannal szeretnék foglalkozni ami leköt.amit szeretek:)
tudom hogy így ez hülyeség mert nem ismertek és nem tudjátok hogy mit szeretek de szeretném a tanácsotokat kérni!:)
légyszi ha van ötletetek hogy talán milyen állás lenne az amivel el is tudok jól helyezkedni akkor nagyon hálás lennék:)
Nehéz ügy...
Matekon kívül nincs még valami reál tárgy, amit szeretsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!