Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés

egy nyolcadikos lány vagyok.4-es a tanulmányi átlagom.nagyon nagy terveim voltak a jövőre, viszont már egyre lentebb adtam ezeket.azon gondolkodtam hogy mellékállásban mondjuk lehetnék fodrász vagy cukrász.

de a főállás az nincs meg.mindenféleképpen szakközépbe szeretnék menni!gondolkoztam azon is hogy sportolni fogok.vagy táncolni.de táncosként azt mondták nem sok jövőm lesz..:/

az igaz hogy jó vagyok matekból de nem szeretnék például közgazdász lenni vagy hasonló.én kicsiből szeretnék nagyot csinálni.olyannal szeretnék foglalkozni ami leköt.amit szeretek:)

tudom hogy így ez hülyeség mert nem ismertek és nem tudjátok hogy mit szeretek de szeretném a tanácsotokat kérni!:)

légyszi ha van ötletetek hogy talán milyen állás lenne az amivel el is tudok jól helyezkedni akkor nagyon hálás lennék:)

2012. szept. 20. 20:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Nehéz ügy...

Matekon kívül nincs még valami reál tárgy, amit szeretsz?

2012. szept. 20. 21:39
 2/2 A kérdező kommentje:
végülis én szeretem az összes tantárgyat..a matekot csak példának írtam egyébként..mert attól hogy jó vagyok bennük még nem szeretnék pl kémiával vagy történelemmel foglalkozni...valami olyannal inkább ami könnyű de mégis komoly.amiből meglehet élni..először is inkább elhelyezkedni:)
2012. szept. 20. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!