SZenvedek a főiskolával olyan vagyok mint a hátramenet nem megy a fejembe ez a száraz anyag valaki tud tanácsot adni?
egy biztosítalak róla nem nehezebb, mint az egyetem vagy a fősuli! kettő! én is 20 vagyok most váltok, jogász szakon voltam/vagyok most vagyok másod éves de egy félévet csúsztam most megyek át nemzetközi gazdra. Ezt ki kell tapasztalni, hogy melyik módszer jó neked a tanuláshoz! vki többször átolvass és tudja, vki a lényegeket tanulja ami órán elhangzott, vki lényeget emel ki, vki magol, vki meg a te eseted h fele így fele úgy! a fontos az h 2 óránként 10-20 perc szünetet ajánlatos tartani hogy kicsit tisztuljon az agyad :D én is így szoktam...
ha ez nem érdekel miért jelentkeztél ide? esetleg írj vmit, milyen téma érdekel hátha tudok segíteni!
Annyival én is kiegészíteném, hogy egy átlagos nehézségi szintű egyetemi képzésnél egyszerűbb az általad végzett képzés (jóval több a vizsgaanyag és feszítettebb a ritmus). Szerintem nem a képzéssel önmagában van baj, hanem az, hogy nem köti le az érdeklődésed.
Amikor felvettek oda, ahova érettségi után jelentkeztem, nálam is ez ment. Nem értettem, hogy nálam butábbaknak hogyan mehet. Annyira szenvedtem, hogy jelentkeztem máshova. Ott meg egyből színjeles lettem. Végső soron az első félév alatt jöttem rá, hogy nekem mi tetszene. Szerintem nálad is "csak" erről van szó. Keresd meg azt a képzést ami érdekel és merj váltani, utólag nagyon fogsz neki örülni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!